Rreth nesh

Çfarë bëjmë ne

Molitoria ka traditë prej vitit 1954.
Ajo është furnizues dhe prodhues më i madh në rajon i miellit dhe biskotave nga gruri me kualitet të lartë.  Aktualisht ka një numër  të madh të punësuar të cilët angazhohen për përmbushje të nevojave të konsumatorëve.
Kapaciteti ditor i përpunimit të grurit është qindra ton nga të cilat prodhohet miell dhe nga mielli prodhohen biskota sipas standardeve më të larta ISO dhe HACCP duke përfshirë standardin më të lartë në botë të sigurisë ushqimore FSSC 22000, IFS dhe BRC.

1. Tregu ynë

Molitoria furnizon tregun e Kosovës me furnizime të miellit dhe biskotave me shumicë dhe pakicë si furrat e bukës, markete dhe mini markete. Përveç shtijeve brenda në Kosovë, si prodhues kryesor i miellit dhe biskotave, Molitoria eksporton edhe jasht vendit.

2. Bashkëpunetorët tanë

Molitoria momentalisht është duke bashkëpunuar me në numër shumë të madh biznese të mëdha, të mesme dhe të vogla.

3. Prodhimi i miellit

Molitoria prodhimin e miellit e trajton si produkt strategjik për mirëqenien dhe sigurinë ushqimore të të gjithë qytetarëve të Kosovës si në askeptin e sigurisë së sasisë e poashtu edhe në atë të sigurisë së kualitetit.

Qëllimi ynë është që të ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve cilësore tek konsumatorët

Fillo

Sherbim i shpejte

Ne jemi të përkushtuar që për klientët tanë të ofrojmë produkte kualitative dhe shumë të cilësore.

Ekipi i ekspertëve

Ekimi ynë i ekpertëve përbëhet nga profesionist të dëshmuar me punë e tyre. Personeli ynë përbëhet nga ekspertët më të mirë.

Çmime të përballueshme

Cilësia e produkteve tona është mbi të gjitha. Ne ofrojmë produkte ushqimore për klientët tan me çmime shumë të volitshme dhe të prballueshme.

Fitues i çmimit

Duke ndërtuar fabrikat tona, duke implementuar standarde më të lart, duke angazhuar ekspertë më të njohur, do të rrëmbejmë të gjitha çmimet për cilësi.

Teknologji moderne

Duke u kujdesur për të përvetësuar teknologjin e fjalës së fundit në të gjitha fushat, na bënë të ofrojmë cilësi të lartë për të gjitha produktet ushqimore.

Gjithmonë të hapur

Ne jemi gjithmonë në shëbrim për klientët tanë me gjitha kapacitetet që kemi në dispozicion.