Kontakt

Si të na gjeni

Qëllimi ynë është që të ofrojmë shërbimin më të mirë të klientit dhe t'i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohën e duhur.

+383 45 888 444

+383 45 888 444

info@molitoria-ks.com

Novolan, Vushtrri

Na lini një mesazh

  SI TË NA GJENI

  Novolan, Vushtrri+383 45 888 444info@molitoria-ks.com

  Orari i punës

  Monday-Friday10:00 - 18:00
  Saturday10:00 - 14:00
  SundayClosed